Hoby nářadí
+420 555 441 445
Košík je prázdný 0
Vyberte si kategorii

Cukroměr/kvasoměr

Podrobný popis

Cukroměr/kvasoměr

Rozsah 0-20%.

Cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu).

Tekutinu nalijeme do odměného válce, který by měl být vyšší než cukroměr.

 

Cukroměř vložíme do měřené kapaliny, aby se volně pohyboval, po zklidnění vidíme naměřenou hodnotu na cukroměru v místě hladiny měřené tekutiny.

Měřená tekutina by neměla obsahovat pevné částice a plynové bubliny - množství kapaliny by mělo být takové, aby měřák umístěný ve zkumavce volně plaval, nedotýkal se dna a stran měřící nádoby.

Pro přesné měření se doporučuje teplota kvasu 20°C

Vhodné pro: kvas na slivovici, pivo, víno, mošt

Sleva

Základní popis

Cukroměr /kvasoměr
Výrobce: Těsmat cz
Kód zboží: SL2210803X
Hmotnost: 0.1 kg
Informace o dopravě

Informace o dopravě

Způsob dopravy Cena
Balík Do ruky
Platba dobírkou - přepravci v hotovosti 179 Kč
Platba platební kartou přes eshop 139 Kč
Platba předem na účet 139 Kč
Balík Na poštu
Platba dobírkou - přepravci v hotovosti 169 Kč
Platba platební kartou přes eshop 129 Kč
Platba předem na účet 129 Kč
Obálka
Platba dobírkou - přepravci v hotovosti 129 Kč
Platba platební kartou přes eshop 89 Kč
Platba předem na účet 89 Kč
GEIS balík
Platba dobírkou - přepravci v hotovosti 179 Kč
Platba platební kartou přes eshop 139 Kč
Platba předem na účet 139 Kč
GEIS na Slovensko
Platba dobírkou - přepravci v hotovosti 310 Kč
Platba platební kartou přes eshop 250 Kč
Osobní odběr - Bílovec
Platba v hotovosti zdarma
Platba platební kartou přes eshop zdarma
Platba předem na účet zdarma
Osobní odběr - Šenov u Nového Jičína
Platba v hotovosti zdarma
Platba platební kartou přes eshop zdarma
Platba předem na účet zdarma
Dostupnost:
Skladem 4 ks
NET 3
BC 0
NJ 1
- 21 %
289 Kč (s DPH)
239 Kč bez DPH
Ušetříte: 80 Kč
Původní cena s DPH: 369 Kč
Původní cena bez DPH: 305 Kč

Podrobný popis

Cukroměr/kvasoměr

Rozsah 0-20%.

Cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu).

Tekutinu nalijeme do odměného válce, který by měl být vyšší než cukroměr.

 

Cukroměř vložíme do měřené kapaliny, aby se volně pohyboval, po zklidnění vidíme naměřenou hodnotu na cukroměru v místě hladiny měřené tekutiny.

Měřená tekutina by neměla obsahovat pevné částice a plynové bubliny - množství kapaliny by mělo být takové, aby měřák umístěný ve zkumavce volně plaval, nedotýkal se dna a stran měřící nádoby.

Pro přesné měření se doporučuje teplota kvasu 20°C

Vhodné pro: kvas na slivovici, pivo, víno, mošt

Produkt naleznete v této kategorii:

Košík je prázdný 0